TERREAL zet zijn missie voor het promoten van duurzame, esthetische en functionele woningen centraal, met respect voor mens en milieu. We zijn altijd al doordrongen geweest van een diepe connectie met de aarde, om innoverende en duurzame oplossingen uit te werken voor de bekleding van gebouwen.

Wereldleider in Terracotta. Met meer dan 150 jaar ervaring ontwerpen, produceren en leveren wij producten van uitstekende kwaliteit, waarbij we de milieunormen in onze sector naar een hoger niveau tillen om van elke opdracht een uniek project te maken.

Collectieve woningen, individuele huizen, handelszaken, Industriële, landbouw en schoolgebouwen, historische monumenten; TERREAL profileert zich als onmisbare speler op de bouwmarkt.

Innoveren met het accent op levenskwaliteit We vallen terug op onze industriële kennis en onze capaciteiten in technologisch onderzoek om een compleet, krachtig en verantwoord aanbod voor te stellen. We zien het als onze plicht om permanent te innoveren, met constructieve oplossingen die gericht zijn op energie-efficiëntie, zoals met het CALIBRIC©-assortiment of fotovoltaïsche panelen.

Daarmee kunnen onze klanten nu al de prestaties van RE 2018 behalen. Het succes van onze aanpak ligt in een compleet engagement van onze medewerkers om van TERREAL een overtuigde speler in het dagelijkse leven te maken, verankerd in de ontwikkeling van milieu, het sociale en economische luik van de wereld om ons heen.